jueves, 20 de octubre de 2011

Ja som a tercer!

Esteim acabant el primer trimestre d'aquest nou curs, TERCER.
Durant tot aquest temps hem fet molta feina ... i la que ens queda per fer!!!

Noltros som els fillets i filletes de 3rB i ara ens presentarem:

Jo som n'Onay, tenc 8 anys i els meus amics són en Julen, Bernat, Miquel, Azim, Roger.

Hola, jo som na Núria Ametller.Tenc 8 anys.A jo m'agrada molt l´escola.També m'agrada el hip hop i la Música.Les meves millors amigues son n'Abril, n'Anna i n'Andrea.

Hola, som na Mar.M'agrada molt jugar i anar a l'escola.Les meves amigues són na Nayara, na Núria y n'Alba i també na Valeria.

Hola, som na Margarita i m'agrada fer feina i som molt simpàtica.

Hola,som en Kike i m'agrada de menjar els espaguetis, tambe m'agrada fer les feines.

Hola som en Josep Benejam, a jo m'agrada jugar a bàsquet amb en Josep Allés.

Hola, som en Miquel, m'agrada estudiar però per arribar a tercer tens d'estudiar molt perquè si no estudies prou repetiràs el curs.

Hola som n'Anna Triay i vaig a 3rB, a jo m'agrada molt anar a l'escola. Las mevas amigues són n'Abril, na Núria, n'Andrea, na Neus. El meu menjar preferit són els macarrons. El meu color preferit és el blau turquesa. Adéu.

Hola, som n'Alícia, m'agrada jugar i escriure, dibuixar i pintar.

Som n'Ivan, els meus amics són en Joan, Julen, Roger, Miquel i Azim, adéu.

Hola som na Dora i dia un de Desembre faig 8 anys.

Som en Jaume, m'agrada jugar a futbol i tenc 9 anys.

Hola, som na Nayara i tenc vuit anys, m' agrada anar a l' escola i fer feines i estudiar, m' agrada anar al talleret de n' Emma i estar amb la família, la meva amiga és na Margarita i na Núria J.

Hola, som en Borja, tenc nou anys, l'esport que m'agrada més és el tenis.

Hola, som en Jack, tenc set anys, quasi vuit, m'agrada el futbol i moltes més coses.

Hola, som na Núria Jaimez vaig a tercer bé, he repetit tercer, m'agrada anar a l'escola perquè es molt divertit, i me trob els meus amics i juc en el pati amb les meves amigues que es diuen Mar, Valeria, Alba i a totes mus agrada en Justin Bieber!

Hola, som n'Andrea, m'agrada ballar amb na Núria i les meves millors amigues són n'Abril, n'Anna, na Núria A. El meu color preferit és el blau turquesa i els meus menjars preferits són els macarrons.Adéu.

Hola, som na Nagina, tenc vuit anys, l'esport que màgrada és el tennis, les amigues nomen Andrea, Míriam, Margarita , m'agraden els espagueti.

Hola, som na Laura i les meves amigues són: na Núria, n´Abril, n´Andrea, n´Anna . Tenc 8 anys i m´agrada la gimnàstica, també m´agrada pintar. El meu color preferit és el verd pistaxo. El meu menjar preferit són els macarrons . Adéu

Hola, som n'Abril, les meves amigues són: n'Anna , na Núria, na Mar i moltes més... tenc 8 anys, el meu esport preferit és el verd fosforito i també m'agrada molt fer feines, el meu menjar preferit és la vianda de la meva àvia . Adéu!!!!!!! A! i també som molt feinera.

Hola, jo som en Toni Miquel i tenc 8 anys, els meus amics són en Borja, Bernat, Jordi, Miquel, Jack, Segrgi i en Josep A . M'agraden molt ses Matemàtiques. Jo som molt esportista, m'agrada sa velo, optimist, corre.

Som en Sergi, m'agrada jugar a fer carreres, a pilla pilla... no diré totes les coses que m'agraden però és gual, lo important és que m'agradaria tenir molts d'amics i jugar amb ells.

Jo som en Bernat i m'agrada jugar a futbol, m'agraden les matemàtiques. Els meus amics són en Toni Miquel, n'Onay, en Quique, n'Azim, en Miquel, etc. El meu menjar preferit són les costelles.

Hola, jo som en Julen, els meus amics són en Josep Allès, n'Onay, n'Ivan, en Sergi i en Roger. Adéu.

Hola, som en Josep Allès, tenc 8 anys i els meus millors amics són en Julen, en Miquel Moll, en Jack, n'Onay, en Toni Miquel, en Borja Pons, en Bernat, un altre Borja i un altre Bernat. El meu color preferit és el blau.Adéu

Hola, som na Míriam i les meves amigues són na Nagina, n'Andrea i na Núria Ametller. Adéu.

Aquí ens podeu veure mentres esteim fent feina de matemàtiques:I aquí, més imaginatiu, amb els cossos geomètrics que hem duit, feim...En aquest altre, esteim menjant bunyols al pati de l'escola:1 comentario: